Over Bikewerk

Gewoon een betrouwbare fietsenzaak

In de fietswinkel en reparatiewerkplaats van Bikewerk volgen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding. Een erkende leermeester leert hen de kneepjes van het vak. Bikewerk levert dezelfde kwaliteit als andere fietsenmakers. De prijs en het assortiment zijn er ook hetzelfde. Bikewerk is dus gewoon een betrouwbare fietsenzaak: vakmanschap en persoonlijke aandacht zijn onze belangrijkste kenmerken.
Meedoen in de samenleving

Maatschappelijke onderneming

Bikewerk is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. Meedoen in de samenleving staat centraal bij maatschappelijke ondernemingen. Het zijn echte bedrijven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek vinden om te leren en te werken. Als medewerker doen zij er waardevolle werkervaring op. Regelmatig stromen medewerkers uit naar een baan met (gedeeltelijke) loonwaarde.

Pluryn is gespecialiseerd in behandeling en ondersteuning van jongeren en volwassenen met complexe zorgvragen. Doel is om mensen te inspireren zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]