Over Bikewerk

Gewoon een betrouwbare fietsenzaak

In de fietswinkel en reparatiewerkplaats van Bikewerk volgen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding. Een erkende leermeester leert hen de kneepjes van het vak. Bikewerk levert dezelfde kwaliteit als andere fietsenmakers. De prijs en het assortiment zijn er ook hetzelfde. Bikewerk is dus gewoon een betrouwbare fietsenzaak: vakmanschap en persoonlijke aandacht zijn onze belangrijkste kenmerken.
Samenwerking

Maatschappelijke onderneming

Bikewerk is een samenwerking van Pluryn, Stichting Wijkwerk en Jan Kooij 2Wielers. Samen zorgen ze voor de begeleiding van mensen die in de fietswinkel en werkplaats een vak leren. En ze helpen bij de doorstroming naar een betaalde baan elders.

Pluryn is gespecialiseerd in zorg, behandeling en ondersteuning van jongeren en volwassenen met complexe zorgvragen. Doel is om mensen te inspireren zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij.

Stichting Wijkwerk richt zich op de participatie van mensen die, om welke reden dan ook, een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Hiervoor werkt Wijkwerk samen zo’n tachtig andere Nijmeegse organisaties.

Jan Kooij 2Wielers is een fietswinkel en werkplaats met een grote naamsbekendheid in Nijmegen en omgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]