Nieuwe fietsen en accessoires

Betrouwbaar advies dat aansluit bij uw wensen

Bij Bikewerk vindt u een breed assortiment aan goede fietsen. Denk aan stads- en kinderfietsen, ATB- en racefietsen, elektrische fietsen en recreatiefietsen. Van bekende merken als Batavus, Gazelle, Giant, Koga en Sparta. Onze medewerkers stellen uw nieuwe fiets precies af op uw maat. Zodat u prettig en in een goede houding fietst.

Verder kunt u bij ons altijd rekenen op een betrouwbaar advies. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u. Niet alleen bij de aankoop van een nieuwe fiets, maar ook bij de aanschaf van accessoires die daarbij horen. Bijvoorbeeld een slot waarmee u uw fietst stevig vastzet. Of een veilige helm die precies past.

Tweedehands fietsen

Een fiets voor ieders budget

Kiest u liever een tweedehands fiets? Neem dan zeker eens een kijkje in onze koopjeskelder. Daar vindt u gebruikte fietsen vanaf € 75,-. Een ideale prijs voor bijvoorbeeld studenten. Ons assortiment tweedehands fietsen bestaat uit stadsfietsen, kinderfietsen, ATB’s en recreatiefietsen. Kom voor het actuele aanbod naar onze winkel.

Uiteraard kijken onze medewerkers de tweedehands fietsen eerst helemaal na, voordat we ze in de winkel aanbieden. Ze zijn dus helemaal tiptop in orde als u ermee wegrijdt. Op deze manier geven we gebruikte fietsen een nieuw leven. Dat is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

Reparatie / Repair & Go

Snel weer op pad

Repair & Go. Zo luidt het motto van onze werkplaats. En dat is niet voor niets. Heeft u een kapot achterlicht? Een wiebelend stuur? Een ketting die er steeds afloopt? Breng uw fiets dan voordat u gaat winkelen of werken naar onze werkplaats. Op het afgesproken tijdstip staat uw gerepareerde fiets dan weer voor u klaar.

Bij Bikewerk staat een heel team van enthousiaste fietsenmakers voor u klaar. Daardoor lukt het ons om uw fiets snel te repareren. Duurt de reparatie van uw fiets langer dan een paar uur? Bijvoorbeeld omdat we onderdelen moeten bestellen? Dan vertellen we u dit als u uw fiets brengt. Zodat u het op tijd weet als de reparatie toch iets langer gaat duren.

Ook voor bedrijven en instellingen

Service op locatie

Fietsen is gezond. En in de stad is het vaak de snelste manier van vervoer. Twee goede redenen voor bedrijven en instellingen om medewerkers aan te moedigen vaker de fiets te nemen. Dit kan bijvoorbeeld door bedrijfsfietsen aan ze te verhuren of uit te lenen. BikeWerk  kan uw organisatie een passend aanbod doen. We houden daarbij rekening met de specifieke wensen van uw bedrijf.

We zorgen bijvoorbeeld voor onderhoud en pechhulp van bedrijfsfietsen en de eigen fietsen van medewerkers. Dat kan in onze eigen werkplaats, maar ook op locatie bij uw organisatie. We helpen ook graag met de aanschaf van nieuwe fietsen. Of met de verhuur van fietsen en de administratie die daarbij hoort.

NXP, Novio Tech Campus, Radboud University en HAN zijn voorbeelden van organisaties die hun fietszaken door ons laten regelen. Ook geïnteresseerd? Bel 024 - 23 16 05 en vraag naar bedrijfsleider Bart Jansen voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]